Plaats nu GRATIS jouw OPROEP!

Neukoproepjes.nl

Plaats jouw oproep
Plaats oproep Members login

Oproep van Anne2112

Relatie: Vertel ik later
Vervoer: Vertel ik later

Haar oproep: Een fijne tijd hebben met jou is het voornaamste om te zien wat we er verder nog van kunnen maken. Ik vind het wel een fijn idee moet ik zeggen en heb er ook veel voor over. Denk jij dat we er samen voor kunnen gaan?

Gevonden oproepjes
Weergave
  Overzicht
  Lijst
Geen resultaten

Recente oproepjes

Plaats jouw oproep

logo

Oproepjes nu online - selecteer een oproep en reageer gratis!

logo

Oproep van de dag

24 januari 2018

Manegeprvate

Oproep van Manegeprvate
Geplaatst op 20-10-14 - 11:48

Leeftijd: 44 jaar
Woonplaats: Mortsel

Haar oproep: Een leuke en goed uitziende man die er goed verzorgd uitziet, en weet hoe hij een dame als ik kan verwennen. Ik zou het lekker vinden als je ervaring hebt met hoe je een vrouw moet verwennen met speeltjes want dat vind ik heerlijk.

logo

Oproepjes in de buurt

Oproepjes in: Nederland & België

map Friesland Friesland Friesland Friesland Noord-Holland Noord-Holland Flevoland Flevoland Groningen Groningen Groningen Zuid-Holland Zuid-Holland Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland Utrecht Limburg Noord-Brabant Drenthe Gelderland Overijssel Het Brussels Hoofdst West-Vlaanderen Oost-Vlaanderen Henegouwen Vlaams-Brabant Waals-Brabant Namen Luxemburg Luik Limburg_be Antwerpen
logo

Online profielen

# online profielen

Over Neukoproepjes.nl | Algemene voorwaarden | Privacy statement | Helpdesk | Prijs | FAQ Voorwaarden | FAQ | Helpdesk

The Right Link B.V.

De minimale leeftijd voor deelname aan deze 1:1 chatdienst is 18 jaar. Voor personen beneden de minimale leeftijd wordt toegang tot deze dienst geweigerd. De profielen op deze chatdienst zijn deels fictief, fysieke afspraken met deze fictieve profielen zijn niet mogelijk.Eenmalige dienst a € 0,66 tot maximaal € 1,50 per credit. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met software als Netnanny, Cyberpatrol of Cybersitter.

© 2010 - 2018 Alle rechten voorbehouden.