Plaats nu GRATIS jouw OPROEP!

Neukoproepjes.nl

Plaats jouw oproep
Plaats oproep Members login

Oproep van Vandattum2016

Relatie: Vertel ik later
Vervoer: Vertel ik later

Haar oproep: Een leuke man of vrouw die open staat voor het vinden van een vriendschap of meer. Jij zit niet alleen maar thuis, jij mag er ook graag op uit gaan. Een hapje ergens eten, een drankje doen op het terras of naar de bios gaan. Zo kan ik nog veel meer dingen oplepelen, maar laat mij ook graag verrassen door jou met een goed idee.

Gevonden oproepjes
Weergave
  Overzicht
  Lijst
Geen resultaten

Recente oproepjes

Plaats jouw oproep

logo

Oproepjes nu online - selecteer een oproep en reageer gratis!

logo

Oproep van de dag

27 maart 2017

Lisannexje

Oproep van Lisannexje
Geplaatst op 09-12-14 - 10:59

Leeftijd: 26 jaar
Woonplaats: Sint-Annen

Haar oproep: Dat zoek ik dus een sterke man die mij steunt in het bereiken van de doelen die ik wil behalen in het leven.

logo

Oproepjes in de buurt

Oproepjes in: Nederland & België

map Friesland Friesland Friesland Friesland Noord-Holland Noord-Holland Flevoland Flevoland Groningen Groningen Groningen Zuid-Holland Zuid-Holland Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland Utrecht Limburg Noord-Brabant Drenthe Gelderland Overijssel Het Brussels Hoofdst West-Vlaanderen Oost-Vlaanderen Henegouwen Vlaams-Brabant Waals-Brabant Namen Luxemburg Luik Limburg_be Antwerpen
logo

Online profielen

# online profielen

Over Neukoproepjes.nl | Algemene voorwaarden | Privacy statement | Helpdesk | Prijs | FAQ Voorwaarden | FAQ | Helpdesk

The Right Link B.V.

De minimale leeftijd voor deelname aan deze 1:1 chatdienst is 18 jaar. Voor personen beneden de minimale leeftijd wordt toegang tot deze dienst geweigerd. De profielen op deze chatdienst zijn deels fictief, fysieke afspraken met deze fictieve profielen zijn niet mogelijk.Eenmalige dienst a € 0,66 tot maximaal € 1,50 per credit. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met software als Netnanny, Cyberpatrol of Cybersitter.

© 2010 - 2017 Alle rechten voorbehouden.