Plaats nu GRATIS jouw OPROEP!

Neukoproepjes.nl

Plaats jouw oproep
Plaats oproep Members login

Oproep van Lieke1986

Relatie: Vertel ik later
Vervoer: Vertel ik later

Haar oproep: Iemand die voor veel open staat, jong van geest, maar wel volwassen. Met interessante hobbies. Ik ben altijd nieuwsgierig naar dat soort dingen. Maar vooral ben ik op zoek naar iemand met humor, negatieve mensen heb ik nogal een moeite mee

Gevonden oproepjes
Weergave
  Overzicht
  Lijst
Geen resultaten

Recente oproepjes

Plaats jouw oproep

logo

Oproepjes nu online - selecteer een oproep en reageer gratis!

logo

Oproep van de dag

20 August 2014

Tes196804

Oproep van Tes196804
Geplaatst op 23-06-14 - 14:01

Leeftijd: 46 jaar
Woonplaats: Brussel

Haar oproep: Een man die een heerlijke sexy volle geile vrouw wel weet te waarderen. En ook zin heeft zo veel mogelijk tijd te besteden aan een heerlijk onderonsje in een leuk hotel of in een eigen slaapkamer. Hoe dan ook als je zelf nog een leuk idee heb hoor ik dat namelijk graag.

logo

Oproepjes in de buurt

Oproepjes in: Nederland & België

map Friesland Friesland Friesland Friesland Noord-Holland Noord-Holland Flevoland Flevoland Groningen Groningen Groningen Zuid-Holland Zuid-Holland Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland Utrecht Limburg Noord-Brabant Drenthe Gelderland Overijssel Het Brussels Hoofdst West-Vlaanderen Oost-Vlaanderen Henegouwen Vlaams-Brabant Waals-Brabant Namen Luxemburg Luik Limburg_be Antwerpen
logo

Online profielen

# online profielen

Bedrijfsgegevens Prijs Privacy Voorwaarden Contact Helpdesk Voorwaarden

De minimale leeftijd voor deelname aan Neukoproepjes.nl is 18 jaar. Wij hebben deze dienst zoveel mogelijk geschikt gemaakt voor pc, laptop, notebook, handheld, mobiele toestellen (smartphones) en tablets. Mocht je problemen ondervinden met de weergave van Neukoproepjes.nl op jouw device, neem dan direct contact op met ons support team. De profielen op Neukoproepjes.nl zijn deels fictief, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Neukoproepjes.nl is een contact site voor mannen, vrouwen en stellen die spannend contact of avontuur zoeken. Wil je zelf contacten leggen, dan dien je een profiel aan te maken en deze eventueel van foto's te voorzien. Het aanmelden (het aanmaken van een account) op Neukoproepjes.nl is 100% gratis. Eenmaal aangemeld kun je als gebruiker contact zoeken met andere gebruikers door middel van het versturen van berichten. Elke gebruiker kan rekenen op uitstekende service. Voor vragen of advies is ons support team 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Je vraag wordt altijd met zorg en discretie behandeld en je krijgt binnen 24 uur antwoord. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met software als Netnanny, Cyberpatrol of Cybersitter.
Neukoproepjes.nl © 2010 - 2014 Alle rechten voorbehouden.

Pink Melon Web Concepts Ltd
Je dient aan de minimale leeftijd te voldoen om gebruik te maken van deze 1:1 chatdienst. Voor personen beneden de minimale leeftijd wordt toegang tot deze dienst geweigerd. De profielen op Neukoproepjes.nl zijn deels fictief, fysieke afspraken zijn niet mogelijk.
Eenmalige dienst a € 10 per 10 credits.