Plaats nu GRATIS jouw OPROEP!

Neukoproepjes.nl

Plaats jouw oproep
Plaats oproep Members login

Oproep van Namastha

Relatie: Vertel ik later
Vervoer: Vertel ik later

Haar oproep: Waar ik allemaal van hou en wat ik lekker vind? Nou wat niet eigenlijk haha. Ok ik heb geen fetisj voor iets en daar hou ik ook niet zo van maar verder kan er een heleboel hoor.

Gevonden oproepjes
Weergave
  Overzicht
  Lijst
Geen resultaten

Recente oproepjes

Plaats jouw oproep

logo

Oproepjes nu online - selecteer een oproep en reageer gratis!

logo

Oproep van de dag

24 August 2017

rutsie73

Oproep van Rutsie73
Geplaatst op 27-04-16 - 13:45

Leeftijd: 43 jaar
Woonplaats:

Haar oproep: Je wilt een goed uitziende vrouw geven wat ze nodig heeft. Romantisch gaan doen met elkaar, hoeft niet zo nodig hoor, ik ben niet zo'n klef type die van strandwandelingen houdt bij zonsondergang haha. Maar het zou wel leuk zijn als we op een vriendschappelijk manier met elkaar kunnen omgaan, op die manier is de seks ook veel lekkerder als je je goed voelt bij iemand. Pas dan kan je jezelf helemaal laten gaan en dat is wat ik wil!

logo

Oproepjes in de buurt

Oproepjes in: Nederland & België

map Friesland Friesland Friesland Friesland Noord-Holland Noord-Holland Flevoland Flevoland Groningen Groningen Groningen Zuid-Holland Zuid-Holland Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland Utrecht Limburg Noord-Brabant Drenthe Gelderland Overijssel Het Brussels Hoofdst West-Vlaanderen Oost-Vlaanderen Henegouwen Vlaams-Brabant Waals-Brabant Namen Luxemburg Luik Limburg_be Antwerpen
logo

Online profielen

# online profielen

Over Neukoproepjes.nl | Algemene voorwaarden | Privacy statement | Helpdesk | Prijs | FAQ Voorwaarden | FAQ | Helpdesk

The Right Link B.V.

De minimale leeftijd voor deelname aan deze 1:1 chatdienst is 18 jaar. Voor personen beneden de minimale leeftijd wordt toegang tot deze dienst geweigerd. De profielen op deze chatdienst zijn deels fictief, fysieke afspraken met deze fictieve profielen zijn niet mogelijk.Eenmalige dienst a € 0,66 tot maximaal € 1,50 per credit. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met software als Netnanny, Cyberpatrol of Cybersitter.

© 2010 - 2017 Alle rechten voorbehouden.